Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه آمریکایی‌ها را مجبور کرده‌ایم در خلیج‌فارس، به زبان فارسی صحبت کنند، گفت: آمریکایی‌ها در خلیج‌فارس تحت فشار روانی هستند.

به گزارش مشرق، سردار علی فدوی جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست «روایت یک اخراج» (ماجرای شکست سیاست‌های آمریکا در منطقه و پیروزی‌های جبهۀ مقاومت) در سخنانی با اشاره به شروع دشمنی سازمان‌دهی‌شدۀ آمریکا از تاریخ 24 بهمن 1357 با انقلاب اسلامی، گفت: آمریکایی‌ها ابتدا با چند واسطه برای دشمنی با انقلاب و شکست آن اقدام کردند، غائله‌های کردستان و گنبد و آذربایجان و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. برای شکست انقلاب از این دست بود.

وی افزود: در مرحلۀ بعد، نزدیک‌تر شدند و تلاش کردند با کودتا به انقلاب ضربه بزنند، 5 کودتا که یکی‌اش از پایگاه شهید نوژه صورت گرفت، تدارک دیدند، اما باز موفق نشدند، سپس جنگ تحمیلی را علیه انقلاب به‌راه انداختند، صدام نوک پیکان بود و پشت آن، 54 کشور، از جمله آمریکا و شوروی و اروپایی‌ها قرار داشتند، ما از کشورهای بسیاری اسیر گرفتیم، جنگ هم که تمام شد، باز دشمنی‌ها تمام نشد، دشمنی، شکل‌های متفاوتی به خود گرفت، اما به برکت جنگ و حضرت امام و خون شهدا، قدرت و قوتی در نظام شکل گرفت که دشمنان مطمئن شدند که ضرر اقدام علیه ما برای آن‌ها، بیشتر از منفعتش است.

بیشتر بخوانید: دریادار فدوی: دشمنان هر روز به دنبال نقشه جدید برای ضربه زدن به انقلاب هستند جانشین فرمانده کل سپاه‌: آمریکا و هم‌پیمانانش جرات شلیک حتی یک گلوله به ایران را ندارند

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در ادامه دربارۀ ماهیت جنگ انقلاب اسلامی و دشمنانش گفت: «اگر این جنگ، بر سر مسائل دنیایی نظیر منافع اقتصادی و گسترش منطقۀ نفوذ بوده باشد، پس از مدتی دو طرف می‌فهمند که ادامۀ دعوا باعث ازبین‌رفتن همان دنیا می‌شود، بنابراین با هم توافق می‌کنند، وقتی ماهیت جنگ و دعوا، حق و باطلی بشود، تمام‌شدنی نیست، حق و باطل با هم جمع نمی‌شوند و در کنار هم قرار نمی‌گیرند، تا زمانی که دو طرف بر حق و باطل خود پافشاری می‌کنند، جنگ تمام نمی‌شود.

سردار فدوی با اشاره به قواعد و سنن الهی و منوط‌ بودنِ نصرت الهی به عمل براساس آن قواعد افزود: اگر بندگان خدا طبق آن قواعد عمل نکنند، اتفاقی رخ نخواهد داد. خدا صریحاً اعلام کرده که طرف حق است، اما شروطی را هم مشخص کرده است. می‌فرماید اگر شما این‌گونه عمل کنید، من هم به وعده‌ام عمل می‌کنم. همان وعده‌ای که در آن تخلفی نیست. خدا حتی برای حبیب خودش هم به همین نحو عمل کرده است. در میان 124 هزار پیامبر، خدا یک حبیب دارد. طبق تاریخ، جبهۀ حق در دو نوبت، در حالی‌که پیامبر در میان آن‌ها بود شکست خورد.

وی ادامه داد: مسلمانان به شروطی که خدا مشخص کرده بود و به دستور پیامبر عمل نکردند؛ خدا به گروهی که فرار می‌کند که عنایت و نصرت نمی‌کند، اما در جنگ بدر با اینکه جمعیت جبهۀ حق بسیار کمتر از جنگ احد بود، پایداری کردند، کمک الهی به‌قدری واضح بود که کفار هم آن را دیدند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران  افزود: طبق آیۀ قرآن، مکلف به بالابردنِ قوت خود به قدر استطاعت خود هستیم. براساس زمان و تجربه و دیگر مسائل، اگر استطاعت ما به‌ اندازه‌ای بود که برای نتیجه کافی نبود. اگر همان میزان را که استطاعت داریم فراهم کنیم، خدا کمبودها را تا سطح حصول نتیجه فراهم می‌کند، نتیجه از خداست و ما مکلف به تکلیف هستیم، با وجود همۀ کمک‌هایی که به صدام در جنگ تحمیلی کردند، تا جایی که دیگر امکان دریافت و به‌کارگیری کمک‌ها را نداشت، ما عملیات‌هایی را طراحی و اجرا کردیم که همین الآن هم کسی جرأت فکر کردن به طراحی برخی از آن‌ها مانند والفجر8 و کربلای 5 را ندارد، چه رسد به اجرای آن‌ها.

سردار فدوی، جنگ اصلی در یک‌ سال‌ و نیم آخرِ جنگ را جنگ دریایی دانست و افزود: «آمریکا از اردیبهشت سال 1366، 86 ناو جنگی در خلیج‌فارس داشت، ما با شناورهایی به دریا رفتیم که برای والفجر8 آماده کرده بودیم، هیچ تجهیزاتی نبود، اما با هر چه‌ که بود، پای کار رفتیم. نتیجه این شد که آمریکایی‌ها فهرستی را ترتیب دادند و رسماً در دادگاه لاهه شکایت کردند که ما طبق آن فهرست به آمریکایی‌ها ضربه زده‌ایم. مثلاً می‌گفتنددر فلان تاریخ، ناو یک میلیارد دلاری ما را منهدم کردید و... .»

وی به خاطره‌ای اشاره کرد و گفت: چند سال پیش به ذهنمان رسید که اینجا خلیج‌فارس است و هرکس بخواهد به خلیج‌فارس وارد شود، باید فارسی صحبت کند. زبان بین‌المللی انگلیسی است، اما ما چنین تصمیمی را برای محدودۀ خلیج‌فارس در نظر گرفتیم. عکس‌العمل آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها چه بود؟ ظرف مدت بسیار کمی، هر ناوی که با آن فارسی صحبت می‌کردیم، فارسی جواب می‌داد، در برخورد با ما فشار زیادی به آن‌ها وارد می‌شود. میزان تصادفات دریایی آمریکایی بسیار زیاد شده است و این ناشی از فشار روانی روی آن‌هاست. هر وقت وارد خلیج‌فارس می‌شوند، بین خودشان می‌گویند وارد جهنم شدیم! هر وقت هم از خلیج‌فارس بیرون می‌روند، می‌گویند از جهنم بیرون رفتیم. در شرایط سخت روحی و روانی به‌سر می‌برند.

جانشین فرمانده کل سپاه، در پایان با اشاره به روی کار آمدن ترامپ و وقایع پس از آن اشاره و خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر، از آنجا که رئیس‌جمهور جدید آمریکا هم منطق هزینه‌-‌فایده را بهتر می‌فهمد و هم آن را به زبان می‌آورد، می‌گویند که برقراری امنیت خلیج‌فارس به ما ربطی ندارد، تغییر استراتژی برای کشوری که ادعای ابرقدرتی دارد، آسان نیست و تا مجبور نباشند، به آن دست نمی‌زنند. آمریکا عنقریب به این نتیجه خواهد رسید که اصلاً به منفعتش نیست که در منطقه بماند.‌  چراکه در این سال‌ها فهمیده که پیروزی در این دعوا نصیب او نمی‌شود.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: دادگاه نجفی بازار سکه و ارز اخبار خودرو سردار فدوی خلیج فارس سردار علی فدوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انقلاب اسلامی سپاه پاسداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۵۱۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند

احمد مبینی کارشناس امور فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: نام‌گذاری واحد‌های صنفی باید با مجوز این اداره کل و متناسب با دستورالعمل‌های تعریف شده در سامانه پاسداشت زبان فارسی باشد.

وی افزود: صدور تأییدیه اسامی واحد‌های صنفی در حدود ۴۸ ساعت زمان می‌برد و بدین طریق است که فرد متقاضی پس از آنکه از سوی صنف مربوطه به اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شد، در سامانه پاسداشت زبان فارسی اسم موردنظر خود را ثبت می‌کند.

مبینی اضافه کرد: پس از ثبت، سامانه مذکور نام را بررسی و چنانچه با دستورالعمل‌های موجود مغایرت نداشته باشد به‌صورت آنلاین به متقاضی اعلام می‌کند.

وی گفت: پس از آن که اسم از سوی سامانه پاسداشت زبان فارسی تائید و به امضای مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی رسید فرد می‌تواند به نصب تابلو در واحد صنفی اقدام کند.

مبینی با بیان اینکه اسامی غیرفارسی و بیگانه به تائید سامانه پاسداشت زبان فارسی نمی‌رسد، اظهار داشت: متقاضی واحد‌های صنفی تنها می‌توانند اسامی فارسی برای واحد‌های صنفی خود انتخاب کنند و اسامی لاتین به طور خودکار از سوی سامانه رد می‌شود.

وی در خصوص نحوه برخورد با برخی واحد‌های صنفی که دستورالعمل را رعایت نمی‌کنند، گفت: اسامی واحد‌های صنفی از سوی اماکن نیروی انتظامی به طور مستمر رصد می‌شود و چنانچه مغایرتی وجود داشته باشد و یا اسامی غیرفارسی باشد به این اداره کل گزارش داده می‌شود و در نهایت این واحد صنفی از سوی اماکن پلمب می‌شود.

بیشتر بخوانید

راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد

مبینی در پاسخ به این سؤال که چرا برخی واحد‌های صنفی و مراکز خرید بزرگ اسامی غیرفارسی دارند؟ افزود: ثبت اسامی این واحد به سال‌های گذشته و زمانی که هنوز قانون جدید وضع نشده بود برمی‌گردد، اما همین واحد‌های صنفی برای تمدید پروانه کسب خود مجبورند که این قانون را رعایت کنند در غیر این صورت پروانه آنها تمدید نمی‌شود.

وی تصریح کرد: در موارد معدودی پیش می‌آید که متقاضی واحد صنفی بر اسم بیگانه اصرار ورزد و بسیاری از صنوف این قانون را رعایت می‌کنند و چالشی در این خصوص در استان وجود ندارد.

مبینی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی سامانه پاسداشت زبان فارسی هنوز به طور کامل تکمیل نشده است، افزود: در صورتی که متقاضیان اسمی انتخاب کنند که رد یا تایید آن از سوی سامانه امکان‌پذیر نباشد هیاتی در فرهنگستان زبان و ادب فارسی تشکیل و در مورد آن اسم اظهارنظر می‌کنند.

وی به اصنافی که به تازگی می‌خواهند اقدام به تشکیل کسب‌وکار کنند توصیه کرد تا در انتخاب اسم دقت داشته باشند تا مجبور نشوند آن اسم را تغییر دهند و فرایند تایید اسامی برای آنها زمان‌بر شود.

گفتنی است، چهارمحال و بختیاری دارای ۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.

انتخاب نام تجاری برای هر صنفی نوعی سرمایه‌گذاری است چراکه نخستین رویارویی مشتری در محیط کسب‌وکار با نام تجاری آغاز می‌شود. نامی دوست‌داشتنی و ترغیب‌کننده برای مشتری که می‌تواند رونق کسب‌وکار را هم تضمین کند.

به نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی و فعالان حوزه تبلیغات، نامی که علاوه بر زیبایی و پر مفهوم بودن بتواند با فرهنگ و زبان معیار هم همراه باشد، ماندگاری بیشتری در ذهن مشتریان دارد.

از جمله زبان‌هایی که از نظر دامنه و تنوع واژگان یکی از پرمایه‌ترین و بزرگ‌ترین زبان‌های جهان است و فضایی گسترده را برای انتخاب یک نام تجاری خوب پیش روی متقاضیان کسب‌وکار قرار داده است، زبان فارسی است و در سالی که گذشت ۴۰۹ نفر از متقاضیان ایجاد واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری برای انتخاب نام سردر واحد صنفی خود به سامانه پاسداشت زبان فارسی مراجعه کردند تا در پاسداشت این ثروت معنوی و هویتی، سهم ویژه‌تری داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • حمایت دانشجویان دانشگاه خلیج‌فارس از دانشجویان آزادی‌خواه آمریکایی
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • نقش خلیج فارس در راهبرد امنیت ملی کشور بی‌بدیل است
  • ما نیازمند معلمان تراز انقلاب هستیم
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است
  • واگذاری «استقلال» به هلدینگ خلیج فارس با عدل و انصاف سازگار نیست
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • شاعران ۵ کشور برای عملیات وعده صادق شعر سرودند
  • ۴۰۹ متقاضی واحد صنفی در چهارمحال و بختیاری پاسدار زبان فارسی شدند